banner
Dom/Vijesti/ Detalji

Labeling Machine Stage Development

Aug 20, 2021

1. Od kasnih osamdesetih do 1994. U ovoj fazi se uglavnom uvode i imitiraju nepotpune mašine za označavanje koje su eliminisane iz inostranstva. U to vrijeme nekoliko proizvođača strojeva za označavanje je moglo proizvoditi samo strojeve za označavanje s drugim oznakama (etikete vrata i tijela). Pošto je domaća oprema bila daleko iza uvezene opreme po pitanju funkcije, performansi, izgleda i kvaliteta označavanja, ovaj period Uvozne mašine za označavanje dominiraju kineskim tržištem, a većina proizvođača i dalje bira uvezene mašine za označavanje.

2. Od 1995. do 2001. je druga faza. Ova faza je faza nadogradnje proizvodnje mašina u Kini. Prva je povećanje brzine označavanja, sa 24.000 boca/sat na 33.000 boca/sat, a druga je poboljšanje funkcije mašine za označavanje, od druge oznake (naljepnica vrata i tijela) do četvrte oznake, to jest, glava se može primijeniti u isto vrijeme , Vrat, tijelo, naljepnica.

3. Od 2002. do danas, to je treća faza. Ova faza je zrela faza kineske mašine za označavanje i glavna prekretnica u historiji kineske mašine za označavanje. U protekle četiri godine, dok su se domaći proizvođači mašina za etiketiranje međusobno takmičili, formirali su i konkurentnu situaciju sa stranim proizvođačima mašina za etiketiranje. Poboljšali su se u konkurenciji, razvili se u poboljšanju, inovirali u razvoju, i rasli u inovacijama. I postepeno završila "kvalitetan" skok.


Moglo bi vam se i svidjeti