banner
Dom/Vijesti/ Detalji

普林西普马radašine za etiketiranje

2021年8月19日

Na početku radnog procesa, kutija se konstantnom brzinom dovodi u stroj za etiketiranje na transportnoj traci. Uređaj za mehaničko pričvršćivanje odvaja kutije na fiksnu udaljenost i gura kutije duž transportne trake. Mehanički sistem mašine za etiketiranje uključuje pogonski točak, točak za označavanje i rolu. Pogonski kotač povremeno povlači traku s naljepnicama, traka s naljepnicama se izvlači iz role, a kotačić za označavanje će pritisnuti traku s naljepnicom na kutiji nakon prolaska kroz kotačić za označavanje. Kontrola pomaka s otvorenom petljom koristi se na kolutu za održavanje napetosti trake za naljepnice. Budući da su naljepnice međusobno blisko povezane na traci s naljepnicama, traka s naljepnicama mora stalno počinjati i prestajati.

Nalepnica je pričvršćena na kutiju kada se točak za označavanje kreće istom brzinom kao i kutija. Kad transportna traka dosegne određeni položaj, pogonski kotač naljepnice će se ubrzati do brzine koja odgovara traci transportne trake, a nakon što se nalijepi oznaka, usporit će do zaustavljanja.

Budući da se pojas s naljepnicama može kliziti, na njemu se nalazi registraciona oznaka kako bi se osiguralo da je svaka naljepnica pravilno postavljena. Registracijski znak očitava senzor. Tokom faze usporavanja trake za naljepnice, pogonski kotač će ponovno namjestiti svoj položaj kako bi ispravio sve greške u položaju na traci za naljepnice.


Moglo bi vam se i svidjeti