banner
Dom/Vijesti/ Detalji

咱巨济proizvode苏strojevi咱pakiranje jastukapogodan?

Mar 01, 2022

Stroj za pakiranje jastuka Primjenjivi proizvodi


Općenito govoreći, primjenjivi proizvodi stroja za pakiranje jastuka imaju sljedeće tri kategorije:


1. Za bombone i čokoladu većina proizvođača slatkiša i čokolade trenutno koristi ambalažu jastuka. Ambalažni oblici slatkiša i čokolade uglavnom uključuju kink ambalažu, jastuk ambalažu i sklopivo pakiranje. Uvijena ambalaža je drevni oblik ambalaže, koji se uglavnom koristi za slatkiše. To ne mogu uraditi samo brze, automatizirane mašine za pakiranje, već i ručnim operacijama; jastučno pakiranje je bilo popularno međunarodno 1970-ih, i na domaćem, od osamdesetih godina, postoje dve glavne kategorije materijala za ambalažu slatkiša: jedna je automatska ambalaža kompozitnih filmova (ambalaža jastuka), a druga je uvijeni konjunktivalni film kink ambalaže, koji je uglavnom jedan film (nesastavljajući film) .


2. Pasta za zube za 1 000 000, četkica za zube i štapići za jelo. Osnovna struktura ovih proizvoda slična je onoj kod ambalaže slatkiša. Razlika je razlika u materijalima za pakiranje. Neki proizvodi od hrane pakovani su sa PE filmom, neki su kompomitni film, a dnevne potrebe imaju materijalne zahtjeve. Ne tako važno.


3. Industrijske potrepštine, kao što su poluprojekti, pa čak i neki hardverski proizvodi koriste strojeve za pakiranje jastuka itd. Struktura i performanse opreme su u osnovi iste. Ovdje nema primjera. U stvari, mašina za pakiranje jastuka za hranu je pogodan za mnogo proizvoda. Svaki blok materijal može biti upakiran od strane mašine za pakiranje jastuka. Stoga je u industriji ambalaže stroj za pakiranje jastuka poznat kao široko korištena industrija ambalažne opreme. Jedna od opreme za pakiranje.


Moglo bi vam se i svidjeti