banner
Hjem/Nyheter/ Detaljer

Flytende påfyllingsmaskin og samlebåndet

Aug 02, 2021

I henhold til fyllingsprinsippet er fyllemaskinen delt inn i atmosfærisk fyllemaskin, trykkfyllingsmaskin og vakuumfyllemaskin.

Filling Fyllemaskin for atmosfærisk trykk: Den fylles av vekten av væsken under atmosfæretrykk. Denne typen fyllemaskin er delt inn i to typer: timingfylling og konstant volumfylling, som bare er egnet for fylling av lavviskositet og gassfrie væsker som melk og vin.

② Trykkfyllingsmaskin: Den fylles ved høyere enn atmosfærisk trykk, som kan deles inn i to typer: den ene er at trykket i væskelagringssylinderen er lik trykket i flasken, og væsken renner inn i flasken ved å egen vekt. Det er lik trykkfylling; den andre er at trykket i væskelagringssylinderen er høyere enn trykket i flasken, og væsken strømmer inn i flasken ved trykkforskjellen. Denne metoden brukes ofte i høyhastighets produksjonslinjer. Trykkfyllingsmaskinen er egnet for fylling av væsker som inneholder gass, for eksempel øl, brus, champagne, etc.

③ Vakuumfyllingsmaskin: fylling under trykket i flasken er lavere enn atmosfæretrykk. Denne typen fyllemaskin har en enkel struktur, høy effektivitet og et bredt spekter av tilpasningsevner til materialets viskositet, for eksempel oljer, sirup og fruktviner.


Du kommer kanskje også til å like