banner
Dom/Вести/ Detalji

Предности машине за паковање

Aug 04, 2021

1. Машине за паковање имају широк спектар примена: На тржишту се користе све: прехрамбена, хемијска, фармацеутска и лака индустрија (индустрија машина је релативно мала).

2. Једноставан за употребу (аутоматско довршавање израде врећица, дозирање, бланковање, заптивање, сечење, пребројавање, штампање броја серије и друге функције.)

3. Висока ефикасност: Производња машине за паковање на кинеском тржишту може бити близу 120-240 минута паковања, замењујући ручно израђене производе 1980-их, а излаз је много више него неколико пута у то време.

4. Чисто, хигијенски и за уштеду енергије, користите машину за паковање да бисте били чисти и хигијенски, није потребан никакав ручни рад, а могуће је користити функције `` чисто, хигијенски, уштеда материјала, уштеда врећа, уштеда трошкова, и заштите животне средине.

5. Заштитна преграда са бочним отварањем са добром прегледношћу, сигуран рад.

6. Усвајањем најновијег уређаја за подешавање чаше са протресањем, капацитет паковања се може подесити у било ком тренутку током рада машине, смањујући губитак материјала и побољшавајући ефикасност рада;

Може аутоматски довршити функције као што су израда врећица, дозирање, бланковање, заптивање, сечење, пребројавање и штампање броја серије (истовремено се може конфигурисати према захтевима корисника).


Класификација и опсег примене

Може укључивати машину за вакуумско паковање хране, машину за вакуумско паковање у домаћинству, малу машину за вакуумско паковање, стону машину за вакуумско паковање, једнокоморну машину за вакуумско паковање, машину за вакуумско паковање са две коморе, тродимензионалну машину за вакуумско паковање у врећици, разне електронске машине за вакуумско паковање итд. .; погодно Користи се за паковање свих врста хране, месних прерађевина, плодова мора, воћа и поврћа, киселих краставаца, расхлађеног меса, медицинских производа, хардверских компоненти, медицинске опреме итд.


Можда ти се такође свиђа