banner
Dom/Вести/ Detalji

Машина за паковање житарица

Feb 03, 2023

Следећа машина за паковање је машина за паковање житарица три у једном коју је недавно развила наша компанија. Погодан је за мешано паковање различитих материјала. Заузима малу површину, ради стабилно и прецизно мери.

packing machine4

Ова опрема може да заврши низ аутоматских процедура као што су потпуно аутоматско пуњење и извлачење врећа, прављење врећа, пуњење, дозирање, заптивање, сечење врећа, бројање, кодирање и излаз. Док штеди рад, може осигурати максималну ефикасност. Ова машина може да постигне брзину паковања од 40-60 врећа/мин (постојаће флуктуације у зависности од тежине паковања). Тростране заптивке, четворостране заптивке, задње заптивке, вреће специјалног облика итд. такође се могу прилагодити. Различите врсте врећа за паковање.

Поред горе поменуте опреме, наша компанија има и разноврсну опрему погодну за паковање овсене каше, која је погодна за различите облике паковања, као што су пуњење овсене каше, мешана амбалажа од више материјала, мале кесе у средњим кесама и једноматеријална паковање, паковање од 25 кг итд., Ако имате ову потражњу, контактирајте нас. Урадили смо много случајева.

Можда ти се такође свиђа