banner
Dom/Вести/ Detalji

Интелигенција и аутоматизација су неизбежни за развој машина за паковање соса

Feb 21, 2022

Аутоматизација и интелигенција постали су норма за мерење да ли неко занимање може да иде у корак са временом, посебно у индустрији машина за паковање. Ефикасан начин да предузећа машина за паковање постигну одрживи развој је такође крајњи циљ њихових техничких реформи.



Од 1980-их, моја земља је сваке године увозила много машина за паковање соса, а замах увођења се наставио несмањеном динамиком. Већина ових машина су-аутоматизоване производне линије велике брзине са високом излазном вредношћу и јаком поузданошћу, а неке од опреме су сада напреднији модели. Увођење линије за производњу амбалаже омогућило је да се ниво паковања неких предузећа у мојој земљи развија истовремено са онима у развијеним земљама. Истовремено, производња машина за паковање у мојој земљи такође је значајно напредовала.



Део интегрисане опреме за пуњење и заптивање достигао је висок ниво, што може да задовољи потребе средњих-предузећа, а неке могу заменити увезену опрему, а обим извоза се повећава из године у годину. Међутим, да би домаћа опрема била јача, и даље јој је потребна подршка пратећих вештина да би се потпуно побољшала-самостална ситуација. Развој целокупне линије за производњу амбалаже и пуњења постао је тренд у развоју целокупне индустрије амбалаже.



Инсајдери из индустрије истакли су да се домаћа индустрија машина за паковање и даље развија великом брзином, али је неразумна индустријска структура блокирала развој индустрије. Кроз дугорочну-ширење тржишта, занимање је сада ушло у стабилан период прилагођавања и интеграције, што такође повећава потешкоћу промене. Истовремено, ситуација да се комплетан сет великих-производних линија и линија за паковање ослања на увоз такође треба да се побољша што је пре могуће, јер је претерано{2}}ослањање на увезену технологију увек био камен спотицања да се спречи улазак домаћих машина за паковање на међународно тржиште. У поређењу са иностранством, још увек постоји велики јаз у домаћим машинама за паковање, а потребно је и континуирано усавршавање опреме.



In the future, packaging machinery will be developed towards intelligence. The improvement of the level of intelligence can further improve the production efficiency and product quality. Energy saving, low consumption, environmental protection and saving production resources will further improve the market competitiveness of equipment. However, my country's packaging machinery enterprises need to recognize the shortcomings, learn advanced skills from abroad, and continuously strengthen the market competitiveness of domestic packaging machinery.


Можда ти се такође свиђа