banner
Dom/Вести/ Detalji

Који су додаци машине за квантитативно пуњење пасте

Feb 24, 2022

Прибор машине за квантитативно пуњење пасте састоји се од:


1. Глава за пуњење, величина и дужина главе за пуњење могу се прилагодити према величини машине за квантитативно пуњење пасте, која је погодна за пуњење боца различитих величина.


2. Машина за квантитативно пуњење пасте са ПЛЦ контролним системом је погодна за материјале са различитим вискозитетима и честицама, и може да реши различите проблеме са притиском узроковане високим-и ултра-напајањем високог притиска.


3. У кутији за материјал, како би се осигурало стабилно извођење операције пуњења, ниво течности резервоара за складиштење течности мора увек одржавати одређену висину. Може се избећи да када је запремина ваздуха у резервоару за складиштење течности смањена, притисак ваздуха низак, а ниво течности превисок, пловак високог нивоа течности ће отворити усисни вентил због пораста. Гас под притиском се сипа у отвор вентила да допуни запремину гаса, а ниво течности се спушта како би се осигурало да ниво течности не прелази границу.


4. Напротив, када се повећа запремина гаса у резервоару за складиштење течности, притисак ваздуха је превисок и ниво течности пренизак, пловак ниског{1}}нивоа ће отворити издувни вентил услед пада како би се уклонио вишак гаса и повећао ниво течности. , како би се осигурало да ниво течности машине за квантитативно пуњење пасте није нижи од доње границе. Да би се избегло изненадно смањење притиска и стварање пене при пуњењу гаса-који садржи течне материјале, процес пуњења је флуктуиран и хаотичан.


Машина за пуњење пасте је подељена на полу-аутоматску машину за пуњење пасте и аутоматску машину за пуњење пасте, са различитим захтевима за употребу, обично подељена на једно-машину за пуњење пасте и двоструку- машина за пуњење пасте. Купци могу изабрати одговарајућу опрему за различите производне потребе, али у сваком случају одржавање и одржавање опреме су у основи исти. Тело машине за пуњење пасте је направљено од нерђајућег челика. Приликом чишћења немојте стругати његову спољашњу површину оштрим и тврдим алатима. Користите алкохол за рибање површинских мрља. Друго, цилиндар опреме је подмазан пре изласка из фабрике, немојте растављати цилиндар нити додавати уље за подмазивање, а материјални цилиндар, тросмерни -и тросмерни-управљач од нерђајућег челика вентил опреме може се лако раставити и опрати. Након тога, на време треба поступити са хабајућим деловима опреме, а на време заменити истрошене заптивне прстенове.


Машина за квантитативно пуњење пасте је погодна за прехрамбену, дневну хемијску, пестицидну, фармацеутску и специјалну индустрију. На тачност пуњења ће утицати стабилност ваздушног притиска, уједначеност материјала, брзина пуњења итд.


Можда ти се такође свиђа