banner
Dom/Вести/ Detalji

Шта да радим ако је количина машине за паковање праха нетачна?

Feb 26, 2022

Вештина подешавања капацитета машине за паковање у праху


Уз континуирану иновацију машина за паковање, појавиле су се различите машине за паковање. Међу њима, машине за паковање праха се широко користе у свакодневном животу. И такође ћемо наићи на неке проблеме када га користимо, и мораћемо да отклонимо грешке у машини за паковање праха. Неки пријатељи желе да знају како да се носе са нетачним пуњењем машине за паковање праха? Затим ће вам о томе рећи уредник Хенгвеи Пацкагинг-а. говорити


1. Однос између тачности паковања машине за паковање праха и завртња: машина за паковање праха, посебно за машину за паковање праха мале дозе, односно спецификација паковања је у распону од 5-5000 грама. Конвенционална метода храњења је пужање, што је и даље метода мерења, и нема тренутног вагања. Слепљење вијака је метода мерења запремине, а конзистентност запремине сваког корака је основни услов који одређује тачност мерења машине за паковање праха. Наравно, нагиб, спољни пречник, пречник дна и облик спиралног сечива утичу на тачност и брзину паковања.



2. Однос између тачности паковања машине за паковање праха и спољашњег пречника спирале: тачност паковања машине за паковање праха има веома директну везу са спољним пречником спирале, а премиса односа са корак је да је спољашњи пречник спирале одређен пре поређења. Уопштено говорећи, приликом одабира и усклађивања завртња за дозирање, машина за паковање праха се генерално одређује према величини спецификације паковања, а специфична тежина материјала ће се на одговарајући начин прилагодити.


На пример, када наша мала-машина за паковање пакује 100 грама паприке, обично бира шраф пречника 38 мм, али ако је паковање глукозе веће густине, то је и 100 грама, па се користи шраф пречника 32 мм, односно Што је већа спецификација паковања, већи је спољни пречник одабране спирале, што не само да може да обезбеди брзину паковања, већ и да обезбеди тачност мерења;


3. The relationship between packaging accuracy and pitch of powder packaging machine: What is the packaging accuracy and pitch of powder packaging machine? Here we can give an example to illustrate. For example, when packing 50 grams of cumin powder, our seasoning packaging machine uses a screw with an outer diameter of φ30 mm. The pitch we choose is 22 mm. The accuracy rate of 0.5 grams is over 80 percent , and the accuracy rate of 1 gram is over 98 percent . However, we have seen that peers use φ30mm outer diameter screw at customers. What will happen if the screw pitch exceeds 50mm? The cutting speed is very fast, and the measurement accuracy is about 3 grams.


Можда ти се такође свиђа